Sada je i službeno – Jennifer Lopez je ikona. Na sinoćnjoj dodjeli iHeartRadio glazbenih nagrada omiljena pjevačica i glumica održala je odličan nastup, ali i zasluženo primila nagradu. Kao i uvijek, pritom je izgledala – odlično

Na ceremoniji koju je vodio LL Cool J, Jennifer Lopez je nagrađena za svoj utjecaj na pop-kulturu te za svoju dugotrajnost i relevantnost na glazbenoj sceni. Prilikom primanja nagrade iskoristila je priliku i zahvalila svojim obožavateljima.

„Vi ste razlog zbog kojeg imam priliku raditi ono što najviše volim i to je predivan blagoslov. To je dar koji ste mi dali i želim vam na tome zahvaliti. Hvala svima onima koji dolaze na koncerte, slušaju pjesme, gledaju filmove i prate ono što radim. Vi ste oni koji ste mi dali mogućnost da svaki dan živim život koji nisam mogla ni zamisliti kada sam bila samo djevojčica iz Bronxa.“

Modna ikona

U publici koja ju je tijekom cijele večeri, a posebice za vrijeme govora zdušno podržavala, bio je i njen slavni partner Ben Affleck, s kojim u kombinaciji čini jedan od trenutno mnogima najdražih zvjezdanih parova. Nakon što je primila nagradu, u svom je stilu zapalila pozornicu i izvela nekoliko poznatih hitova kao što su Get Right i On My Way iz njenog posljednjeg filma Marry Me.

Ništa manje odlično nije izgledala ni na crvenom tepihu istog eventa, gdje se pojavila u baršunastoj kombinaciji smaragdno zelene boje. Baš kao što je postala glazbena ikona, ona je svakako i modna ikona čije buduće outfite jedva čekamo vidjeti. I sama je na kraju svog emotivnog govora prilikom primanja nagrade priznala kako ona zapravo tek počinje, a mi joj nekako – vjerujemo.

 

Foto: Kevin Winter/ Matt Winkelmeyer/ Frazer Harrison/ Getty Images