1993. godine započela je priča o najpoznatijoj shopping, carry all i travel torbi današnjice koju potpisuje renomirani francuski brend Longchamp. Ime joj je Le Pliage i ima vojsku obožavateljica po cijelome svijetu, a ususret 30. godišnjici postojanja, Longchamp nam ovih dana predstavlja njeno novo izdanje: Re-play!

U 9o-im godinama, kada su torbe od najlona bile veliki trend, modelu Le Pliage nije trebalo dugo vremena da pokori modnu scenu, no zapravo su neke druge vrline ovoj torbi osigurale dugovječnu popularnost i nakon što je trend utihnuo.

Le Pliage torba pokazala se sjajnom investicijom zbog svoje praktičnosti i izdržljivosti. Inspirirana origamijem, dizajnirana je tako da se u trenutku lako sklapa i sprema, a ultra lagan i ultra čvrst najlon od kojeg je izrađena osigurava da ova torba traje cijelu jednu vjenčnost. Svoje Le Pliage modele koristimo na dnevnoj bazi i definitivno možemo potvrditi da je riječ o super kvalitetnom stilu koji sada već ima bezvremensku kvalitetu.

Danas je Le Pliage torba apsolutni bestseller brenda Longchamp, a ususret 30. godišnjici njena postojanja, brend se odlučio predstaviti sasvim novo izdanje. Re-play je ta nova Le Pliage kolekcija, koja nam predstavlja mnogo dublju i prostranu verziju originalnog modela. Čini nam se da će ova varijanta torbe koja se nosi u ruci biti odličan izbor za poslovnu svakodnevicu i nošenje laptopa ili dokumenata, no Le Pliage je općenito jedna sjajna carry all torba kojoj ne trebaju striktne definicije.

Zašto nam se svidjela Re-play kolekcija? Zato jer je brend za izradu ovih torbi odlučio iskoristiti ostatke materijala s velikih rola u proizvodnji koji se inače bacaju i na taj način, prema riječima Longchampa, ne samo kreirati nove kolekcije, već i pridonijeti smanjenju ugljičnog otiska. Više o novom modelu doznajte na web stranici brenda.

Foto: Longchamp