Donosimo vam 3 jednostavne frizure za ljeto. Inspiracija? Gigi Hadid!

Vjerujemo da se borite s vrućinama poput nas, pa smo se dali u istraživanje kako da si olakšamo dane. Ljeti je najteže imati dugu kosu, a ako je ne želite stalno nositi skupljenu, donosimo par ideja nadahnutih stilom Gigi Hadid.

Prvi prijedlog je djelomična pundža. Tu se radi o tome da podignete samo prednji dio kose i uklonite ga s lica. Smotajte ga u urednu visoku pundžu. Ova frizura pristaje skoro svakom licu, a možete ju napraviti i ako ste ošišani na kratki bob – i tada će izgledati odlično.

Naš drugi prijedlog je pletenica koju ako želite napraviti u Giginom stilu, razmišljajte u smjeru – uredno. Skupite kosu još dok je vlažna ili se poslužite omiljenim styling proizvodom kako bi je doveli u red. Zatim ispletite, ili zamolite nekoga da vam isplete, čvrstu i jako urednu pletenicu. Ova frizura poslužit će vam svakog dana, ali i u svečanim prigodama.

‘Wet look’ naša je treća ideja nadahnuta Gigi, tj. njezinim lookom na reviji brenda Off-White. Tako je, njega možete postići da jednostavno izađete mokre i zalizane kose što je idealno na ovim temperaturama, no želite li ozbiljniji i dugotrajniji učinak, poslužite se ‘wet look’ gelom s kojim ćete bez problema ostvariti ovakav cool dojam.

Jednostavno i praktično, zar ne?

Foto: Getty Images, Instagram @gigihadid