Ovaj tandem trebao bi se pojaviti u nadolazećoj dramskoj seriji HBO-a pod nazivom “The Idol”

Prema najnovijim informacijama, ova nova serija trebala bi pratiti pjevačicu pop glazbe (koju vjerojatno glumi Depp), a koja ulazi u vezu s vlasnikom kluba koji je ujedno tajni vođa kulta u Los Angelesu. Abel Makkonen Tesfaye, poznatiji kao Weeknd također će glumiti u seriji, a sve ukazuje na to da će glumiti navedenog vlasnika kluba. Prvenstveno zato jer je trenutno ovaj tandem jedini najavljeni član glumačke ekipe, pa se pretpostavlja da se radi o glavnim ulogama. Sam Levinson, poznat kao producent planetarno popularne serije Euphoria,  u ulozi je producenta, a scenarije je kreirao zajedno s Weekndom i Rezom Fahimom. Izvršni producenti su Ashley Levinson, Kevin Turen i Aaron L. Gilbert. 

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals

Ovo bi mogao bit još jedan uspjeh mlade Lily-Rose Depp moja polako gradi zvjezdanu karijeru. Ne samo da se pojavila u novijim blockbuster filmovima poput Voyager i The King, već je i zaštitno lice Chanela. U redu, znamo da je to više po genetskoj liniji, nego li da njezin talent ima veze s time, ali uz navedenu seriju, Lily-Rose silovito korača dalje. Trebala bi se pojaviti u dva nadolazeća filma: drami pod nazivom “Wolf”, a zajedno s Keirom Knightley, Matthewom Goodeom i Kirbyjem Howell-Baptisteom glumit će u “Silent Nigh”.

2021 Toronto International Film Festival -

Što se tiče Abela Tesfayea, ovo će mu biti prva glumačka uloga, iako za svoje glazbene spotove potpisuje zasluge za pisanje i režiju, navodi IMDb. Uz to, ovaj umjetnik i višestruki dobitnik Grammyja ovaj je tjedan bacio internet u histeriju nakon što je uočen na večeri s glumicom i producenticom Angelinom Jolie. S obzirom da je izašla vijest o ovoj seriji, sve se više čini da Abel možda s Angelinom sprema neki filmski uradak. S obzirom na njegovu kreativnost, ne možemo reći da nas to ne bi oduševilo!

Fotografije: Emma McIntyre, Rich Fury/Getty Images