Posljednji mjeseci u godini rezervirani su za blagdansku atmosferu. U ovom vremenu volimo posjećivati evente i pritom se prigodno urediti, a nova specijalna F/W Capsule no.2 kolekcija brenda Les Émaux osigurava komade u kojima ćemo se osjećati posebno (dobro)

Les Emaux sako

Ove zime želimo posjetiti koncerte na otvorenom u toplom zimskom kaputu ili osvojiti party u svjetlucavoj haljini koja oduzima dah. Sve to možemo uz nove komade iz limitirane zimske Les Émaux kolekcije. Za hladnu sezonu ovi dizajneri su pripremili zanimljiv izbor komada u kojem je Monstera Albi Variegata Deliciosa jedan od lajtmotiva. Motiv popularne biljke idejno su ukomponirali u razne elemente boja, kroja i dizajna.

Les Emaux bluza

Boje su im, kako kažu, vječna inspiracija u kreiranju, a ove godine odabrali su megapopularnu zelenu i to u smaragdnoj nijansi. Koloristička paleta za koju predviđamo da će se svidjeti mnogima, posebice u svečanije vrijeme!

Les Emaux plisirana haljina

Les Emaux plisirana haljina

Plisse, color-block i lame u fokusu

Za predstojeće blagdanske tulume Les Émaux predlaže plisiranu haljinu dubokog V izreza, košulju predimenioniranih rukava ili dugu crnu elegantnu haljinu otvorenih leđa protkanu lame nitima. Kao neizostavan element identiteta Les Émaux žene, plisirani detalj se ovoga puta našao na blejzer haljini od crne hladne vune. Ovaj detalj na rukavu klasičnoj maloj crnoj haljini daje potpuno novu dimenziju.

Les Emaux blejzer haljina

Les Emaux svečana haljina

Zvijezda nove limitirane Capsule kolekcije svakako je strukirani maksi kaput izrađen od tri različite boje kuhane vune. On daje traženi statement i zaokružuje cjelokupnu ideju kolekcije za zimu 2021. godine. Kampanju u kojoj se kao model pojavljuje Iva Gjopar stilizirala je Ana Nikačević, a za kosu je zaslužna Katica Topčić za Kevin Murphy.

Les Emaux kaput

Foto: Denis Butorac