Jedinstveni modni brend Hippy Garden jučer je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održao svoju ekskluzivnu modnu reviju za 2024.

Revija pod nazivom It All Starts With a Choice postala je apsolutno neodoljiva i prije no što su modeli uopće prošetali pistom, a sve zbog impresivne atmosfere koja je odisala modnom profinjenošću Hippy Gardena.

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

Na ovoj  inspirativnoj večeri uzvanici su sjedili uzduž dva duga raskošno dekorirana stola. Stotine mirisnih svijeća i niski dim uokrug cijele dvorane upotpunili su ovaj ambijent, a Hippy Garden je prikazao svoju dobro znanu snažnu i urbanu modnu ženu.

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

“Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup”, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

Predstavljena kolekcija  je u cijelosti prožeta trajnim glamurom  i nezaobilaznim hipijevskim štihom. Neki od najupečatljivijih voluminoznih lookova uključivali su duge haljine izrađene s autorskim printom na organdi materijalu, svili i umjetnoj koži.

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

Poštujući kod brenda naglasak je na modele koji prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani u cijelu kolekciju.

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

Poseban romantičan moment upotpunio je ručno izrađen nakit od sjajnih crnih perli i brušena kamenja sa rukavicama izrađenih od umjetne kože.

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

KOLEKCIJA HIPPY GARDEN

FOTO:   Matea Smolčić Senčar
FOTO:   Deyan Barić
MUA:   Sanja Agić
KOSA: Perman Aveda Koncept