Leonor Greyl Mousse Douceur Fleurs D’organer fantastična je pjena za najmlađe.

Rođenje Gabriela, najmlađeg člana obitelji Greyl, sina Caroline, direktorice brenda i njezinog muža Toma Brooksa, direktora istraživanja i razvoja, a unuka Leonor i Jean-Marie Greyl, bilo je prigoda koja je zavrijedila da bude obilježena kreiranjem novog, posve nježnog proizvoda. 

Ideja o kompaktnoj pjeni već je neko vrijeme postojala u laboratoriju Leonor Greyl, ali njezino formuliranje s prirodnim sastojcima nije proizvelo konkretne rezultate sve do 2005. godine, kada su istraživanja urodila stvaranjem Mousse Douceur Fleurs d’Oranger – prekrasnom, nježnom pjenom za kupanje beba od glave do pete, koja na koži ostavlja nježan miris cvijeta naranče. Izrazito nježna i hipoalergena, 96,3% prirodna formula ovog šampona posebno formuliranog za njegu osjetljive bebine kože stvara baršunastu i gustu pjenu koja ne nadražuje oči. Vrlo je praktična za upotrebu, ne kapa i ne curi tijekom pranja. Lako se i brzo ispire, a bebinu kožu i kosu čini nježnom, mekom i blago namirisanom.

 

Malu količinu proizvoda potrebno je nanijeti na dlan ili izravno na mokru bebinu kosu. Nježno je umasirati u kosu i tijelo i zatim temeljito isprati te pažljivo posušiti ručnikom. Šampon se preporučuje za djecu u dobi do 5 godina. Štoviše, mame ga mogu koristiti za uklanjanje makeupa. 

Ekološki i veganski proizvod, a preporučena maloprodajna cijena je 162 kn.

Proizvodi Leonor Greyl dostupni su u sljedećim parfumerijama Douglas:

Zagreb – Trg bana Jelačića 2 i Centar Cvjetni – Trg Petra Preradovića 6
Rijeka – Korzo 6c
Zadar – Supernova, Ulica Akcije Maslenica 68
Solin – Matoševa 10
Split – Ulica kralja Tomislava 7
Dubrovnik – Nikole Tesle 2

i u frizerskom salonu Teuta, Zagreb, Tkalčićeva 77.