Nakon 9 godina pauze, jučer je u Opatiji održan hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, poznatiji pod nazivom Dora. U moru izvođača, jedna se pjevačica itekako istaknula svojim glasom i stasom. Riječ je o Lei Mijatović, bivšoj članici Teške industrije, koja je zasjenila sve prisutne odabirom haljine s potpisom hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

Alduk koji je inače poznat po velikom perfekcionizmu i impresivnim toaletama koje graniče s haute couture modom i ovog je puta otišao korak dalje te za pjevačicu izradio predivnu elegantnu haljinu ravnog kroja u puderasto rozoj nijansi za koju je utrošeno preko sto sati ručnog rada te preko 30 metara najfinijih materijala.

Haljina iako je ravnog kroja djeluje jako bogato i glamurozno zbog dugog tila kojim je ukrašena te ručno šivanih ukrasa koji krase cijelu haljinu. Predivna pjevačica doslovno je zasjala i zasjenila sve prisutne u trenutku kada je na binu izašla u haljini s potpisom Alduka, koja se savršeno uklopila u minimalističku kulisu i u fokus stavila samog izvođača i lijepu pjesmu.