Sofisticiranog i kvalitetnog nakita nikad dosta, zar ne? Upravo smo pronašli domaći brend nakita koji ove dvije karakteristike spaja u neodoljive komade pristupačne apsolutno svima.

Naime, brend Le Šmuk donosi neodoljivu dozu elegancije i šarma kroz svoje preslatke naušnice koje su prava poslastica za ljubiteljice kultnog Bottega Veneta nakita. Naušnice šarmantnog naziva “Šinjorine” predstavljaju upravo ono što im ime i sugerira – tihi luksuz kao stvoren za sve dame koje njeguju sofisticiranost.

Le Šmuk je ovim komadom uspio stvoriti komad koji je, ne samo pristupačan, već izrazito chic, čime ističe svoju unikatnost na domaćoj modnoj sceni.

Minimalizam je uvijek u modi, a jedan komad, kao što su “Šinjorine” može podići svaki outfit. I to ne na onaj glasan, in your face način. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Le Šmuk | Nakit starozagrebačkog štiha (@le_smuk)

Izrađene od visokokvalitetnog materijala, mjeda, a prelivene 18k pozlatom, ove naušnice interpretiraju tihi luksuz kao stvoren svakodnevne prigode, ali i nadolazeću party sezonu.

Upravo ih ta prilagodljivost svakoj prilici čini must-have komadom za svaku fashionisticu koja cijeni vrhunski dizajn i kvalitetu.

“Šinjorine” ali i ostali Le Šmuk nakit možete potražiti na njihovom Instagram profilu ili službenoj stranici.

Foto: Le Šmuk