Žene s posebnom pažnjom biraju nakit, što i ne čudi s obzirom na efekt koji postiže kada je riječ o zaokruživanju odjevne kombinacije. Dobar nakit može podići i najdosadniji styling.

Koji nakit je u trendu ove jeseni

Trendovi u nakitu traju duže od onih u drugim modnim predmetima. Stoga je najvažnija stvar koju možete učiniti uložiti u nakit koji stvarno volite nositi. Ali potreba da se u svakom trenutku zna što je u trendu potpuno je razumljiva.

Zara

Ogromni biseri

Biseri već neko vrijeme vladaju scenom modnih dodataka, a dizajneri, uključujući Rejinu Pyo i Givenchy, dokazuju da trend još ne jenjava.

Zara

Koktel prsten

Između opernih rukavica i kitnjastih dodataka za kosu, čini se da su svečani dodaci veliki hit u nadolazećim trendovima. Upotpunite izgled najotmjenijim nakitom od svih, koktel prstenom s poludragim kamenjem.

Zara

Naušnice do ramena

Duge naušnice do ramena bile su najvrući trend nakita na modnim pistama, a biseri i dragulji bili su omiljeni predmeti kuće Chanel i Nancy Dojaka.

Široke narukvice

Narukvice nisu najpraktičniji trend nakita. Mnoge ljude iritira zveckanje narukvica, pogotovo dok tipkaju po tipkovnici. Ali ove su sez0ne tako impresivne! Givenchy je izbacio zavodljive široke narukvice koje ćemo često viđati ove i sljedeće sezone.

 

Lilou (Answear.hr)

Floralni nakit

Ove godine cvijeće je iskočilo s tkanine i udomilo se u obliku 3D cvijeća. Ukrašavajući sve, od haljina do torbica, sasvim je logično da je trend prešao i na nakit. Odlučite se za ogrlicu koja se nosi oko vrata, kao što se vidi kod Madge Butrym, ili izaberite naušnice poput onih koje je predstavila Carolina Herrera.

Masivne ogrlice

Masivne ogrlice nikada neće izaći iz mode i to su mnogi potvrdili. Ovakve ogrlice su ove godine dominirale modnim pistama.

Answear Lab (Answear.hr)

Srebro je u centru pažnje

Možda jedan od najvećih pomaka u svetu nakita u poslednje vreme bio je porast popularnosti srebra. Iako zlatni tonovi i dalje dominiraju, srebro ih prati u stopu i u trendu je ove sezone.

Interesantni broševi

Ono što je sjajno kod mode je to što često vraća trendove iz prošlosti i ažurira komade iz prošlih razdoblja. Često zanemaren broš ove se sezone pojavio u mnogim kolekcijama. Između šarenog dragog kamenja i arhitektonskih oblika, varijacije broševa uistinu su beskrajne.

Mango

Foto: Mango, Zara, Answear.hr