“Watercolor Eyes” Lane Del Rey premijerno je prikazan uoči nove epizode serije Euphoria i moramo priznati da se zaista nevjerojatno slaže s atmosferom popularnog showa

Prošle zime Billie Eilish i Rosalía podijelile su pjesmu pod nazivom “Lo Vas a Olvidar”, koja je premijerno pušteni u jednoj epizodi Euphorije, a sada te stope prati i Lana Del Rey.

Ne čudi baš nimalo da cool škvadru iz serije koja ruši rekorde gledanosti impresionira Lana Del Rey, koja je na glazbenoj sceni oličenje gloomy nostalgije i savršena za slušanja dok sjeidmo tijekom noći sami na terasi. Nije da točno znamo u kojem će se trenutku pojaviti “Watercolor Eyes” kao pozadina, ali eto, zamišljamo neku takvu scenu.

Ovo je ujedno i prva pjesma Lane Del Rey koja se premijerno prikazuje u nekoj televizijskoj seriji, a dosad je nekoliko njezinih pjesama popunilo filmske soundtrackove kao što su The Great Gatsby, Big Eyes i Charlie’s Angels. 

Pjevačica je prošle godine objavila čak dva albuma: Chemtrails Over the Country Club i Blue Banisters. Početkom studenog postavila je novi rekord kao izvođačica s najviše albuma broj 1 na Billboardovoj ljestvici Alternative Albums, a nije joj, čini se, plan prestati nizati uspjehe.