Kako to izgleda kada snage udruže dvije vrhunske domaće kreativke? Najnoviji primjer dale su nam produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković i media plannerica te influencerica Ines Heli, koje su jučer predstavile rezultat svoje suradnje: šarmantnu maramu “L’amour, c’est tout” kao odu Parizu i francuskom stilu. 

Ana nas je u prošlosti redovito osvajala proizvodima s potpisom svog dizajnerskog studija -Love, Ana., a Ines je od svoje pojave na našoj sceni postala utjelovljenje onog opuštenog, chic francuskog stila. Suradnja njih dvije, koja danas nosi naziv “L’amour, c’est tout”, dogodila se zapravo vrlo logično, a više o tome otkrila nam je Ana:

“”L’amour, c’est tout” je naziv suradnje koju smo Ines i ja davno isplanirale te strpljivo provele u stvarnost. Vrlo brzo nakon prvog susreta shvatile smo da dijelimo istu ljubav prema Parizu te da primjećujemo ljepotu u raznim detaljima oko sebe. Obje držimo dodatne fotiće s analognim filmom u torbi i snimamo posebne trenutke njime. Dijelimo ljubav prema umjetnosti i plesu, zaista smo se jednostavno povezale kao da se znamo oduvijek. Tako je i odluka oko suradnje došla vrlo spontano, bilo je samo pitanje kroz koji proizvod ćemo ju manifestirati.”

A manifestirale su ju isprva kroz ilustraciju, a zatim i kroz multifunkcionalnu stylish maramu, koju već zamišljamo kako je nosimo cijelo ljeto!

“Nakon što sam definirala i dovršila ilustraciju, činila mi se idealnom za primjenu na marami. Ines odlično slaže svakodnevne odjevne kombinacije te je odmah vidjela kako ju nositi na razne načine, što nas je obje inspiriralo. Marama je od satena, veličine 50x50cm i dolazi u prikladnoj poklon kutiji s porukom. Sve je izrađeno u Hrvatskoj i može se naručiti putem mog weba”, govori Ana.

Svoju “L’amour, c’est tout” maramu nastalu u suradnji Ane i Ines istražiti i naručiti možete ovdje, a u nastavku pogledajte dva načina kako ju nositi – vjerujemo da će vam na pamet pasti još kreativnih ideja s njom!

 

Foto: Marina Rendulić (fotografija marame u kosi), -Love, Ana design studio arhiva (fotografije proizvoda)

Video: photography studio Zelmanović