Krajem prošle godine na hrvatsko je tržište lansirana nova sportska linija odjeće – YONI. Najljepši dio ove priče jest što je ovo u potpunosti hrvatski proizvod iza kojeg stoje brat i sestra, Nina Levačić i Ivor Tomljanović.

Svoju YONI liniju su startali s jedinstvenim kombinezonima za koje kažu da su poput druge kože, udobni, lagani i idealni za vježbanje. Iako su originalno zamišljeni kao kombinezoni za jogu, obzirom da je Nina instruktorica joge, zapravo ih se može naći u plesnim i fitness dvoranama. Za one sklonije vježbama rastezanja i laganijim treninzima, također su praktični jer su napravljeni od rastezljivog materijala Sport Knit koji jamči savršenu prilagodbu i oblikuje tijelo bez sputavanja.

Prva linija kombinezona osmišljena je kroz 7 različitih ilustracija koje potpisuje Ivor kao dizajner. Svaka od ilustracija se tiska na tekstil u Varaždinu, a nakon toga krojačka radnja Lollipop šije kombinezone koji se pakiraju u torbice od žutice za koje se pobrinula Ninina i Ivorova teta Mira. Dakle, cijeli proces podrazumijeva produkciju na domaćem terenu.

Ovaj model kombinezona u različitim kombinacijama boja za sada vodi glavnu riječ kod brenda YONI, ali u planu je proširenje kolekcije. Također, doznali smo da već postoji popriličan broj ljubiteljica koje imaju YONI i kažu da je vježbanje pravi gušt. Više informacija potražite putem stranice Etsy, Facebook ili Instagram profila.