Talijanski brend Calzedonia predstavio je Laetitiu Castu kao zaštitno lice najnovije kampanje kupaćih kostima za ljeto 2023. 

Ideje o ljetu polagano se počinju šuljati našim mislima s prvim kolekcijama kupaćih kostima u godini. Posljednji zbog kojeg smo poželjeli ubaciti u petu brzinu ne bismo li brže stigli u sezonu morskih radosti jest poznati talijanski brend Calzedonia, koji je upravo predstavio ikoničnu francusku manekenku i glumicu, Laetitiu Castu, kao zaštitno lice svoje nove kolekcije kupaćih kostima.

Zanosna Laetitia Casta pojavljuje se u kampanji koju prati lansiranje capsule kolekcije sastavljene od 10 jednodijelnih kupaćih kostima, prema pisanju WWD. “Glumica se instantno učinila idealnim zaštitnim licem ove europske kampanje. Ona je ikona Francuske, te dijeli iste vrijednosti kao i brend, među kojima su odvažnost i ženstvenost”, izjavili su ovom prilikom iz brenda. 

Jedan pogled na kupaće kostime iz kampanje daje do znanja da je riječ o modelima koje će mnoge žene obožavati. Jednostavni, a opet pomalo glamurozni, ovi modeli nadilaze trendove. U intervjuu povodom lansiranja kampanje, Laetitia je izdvojila crveni Lione te crni Dallas model kao svoje favorite, kako piše WWD. Iako navedeni nisu dostupni kod nas, model iz kolekcije sličan crvenom Lione, jest, a radi se o modelu Indonesia.

Calzedonia Indonesia, 42,50 eura

Ova nekadašnja Victoria’s Secret anđelica pojavila se u nebrojenim kampanjama poznatih brendova tijekom svoje karijere, a Calzedonia joj se sviđa, kako je otkrila, jer cijeni modu koja je dostupna.