Dizajnerski concept store Selectedd okuplja održive europske brendove s naglaskom na skandinavsku estetiku. Nives Borko, vlasnica Selectedd trgovine, ponudu je obogatila asortimanom renomiranog danskog branda čija povijest seže do 1920. godine.

August Sandgren specijalizirao se za proizvodnju luksuznih proizvoda od kože za pohranu čiji se dizajn opisuje kao vječan. Proizvodi ne podilaze trendovima, rađeni su ručnom tradicionalnom tehnikom te kreirani za dugotrajno korištenje. August Sandgren koristi premium kožu europskog podrijetla te je posvećen održivim praksama – od obrade kože do minimiziranja otpada. Naime, u suradnji s europskim partnerima iz industrije namještaja i mode preuzimaju viškove materijala te im daju svrhu bez korištenja novih resursa.

U Selectedd ponudi možete pronaći August Sandgren luksuzne kutije za pohranu sitnica za dom, kutije za satove ili nakit s Oeko-Tex® Standard 100 certifikatom. Riječ je o jednom od najpoznatijih svjetskih certifikata za tekstil kojim se provjerava onečišćenje okoliša u proizvodnji te koji simbolizira povjerenje potrošača – uz visoku sigurnost proizvoda. August Sandgren tako kupcima pruža održivu funkcionalnost, dugotrajnost te estetsku privlačnost – od precizno zašivenih šavova do završnog izgleda proizvoda.

Također, u ponudi se može pronaći i unisex kožna torba za kozmetiku, Megatote kožna torba koja će oduševiti svaku ženu, bez obzira na modni izričaj, te kožna navlaka za iPad.

Proizvode danskog funkcionalnog luksuza, koji surađuje na limitiranim edicijama i s legendarnim brandom Missoni, možete proučiti na Selectedd internetskoj stranici ili u Ratkajevom prolazu 10.