Posljednjih godina Gorski kotar postao je prava poslastica za kvalitetan odmor, a među mnogobrojnim prekrasnim odredištima, Fužine su zasigurno postale sve primamljivije domaćim turistima.

Fužine, to jest Gorski kotar postali su sinonim za odmor, a razlog tome su, uz netaknutu prirodu i brojne šarmantne planinske kućice koje vas svojim sadržajima ostavljaju bez teksta, a upravo jedna takva nalazi se u ovoj zelenoj oazi Lijepe Naše – Villa Fužine.

Villa Fužine eksterijer Villa Fužine blagovaonica Villa Fužine balkon pogled

Ova raskošna drvena kuća nalazi se nadomak centra prekrasnih Fužina. Kuće ovog tipa postale su sve traženije među domaćim i stranim gostima, no ti isti gosti imaju itekako velike i sve veće zahtjeve, pa tako luksuz uistinu mora biti luksuz. A s time Villa Fužine nema problem. 

Villa Fužine kamin Villa Fužine kuhinja šank Villa Fužine kuhinja Villa Fužine kupaonica

Prije svega, staklene stijene, uz prekrasan pogled, nude vam puno svjetlosti zbog koje će vaš boravak u Villi Fužine biti okupan suncem. Interijer je toliko okrenut udobnosti i odmoru svojih gostiju da nudi čak i saunu s pogledom na jezero Bajer. Dnevni boravak krasi prelijepi kamin i udobne kožne garniture zbog čega će boravak u ovoj zasigurno ostaviti dojam topline i kvalitetnog odmora.

Villa Fužine spavaća soba Villa Fužine terasa i jacuzzi Villa Fužine terasa i jacuzzi (2) Villa Fužine terasa ptičja perspektiva

Ova fužinska ljepotica ima čak tri spavaće sobe i dvije kupaonice, dok je kuhinja s blagovaonicom vrlo prostrana. Okućnica također nudi sadržaje za savršen odmor – ako ste roštilj majstor čeka vas moderan roštilj, a za one hedoniste tu je  jacuzzi u kojeg teško da nećete uskočiti tijekom boravka u ovoj planinskoj kući koja je idealna za uživanje i ljeti i zimi.

Villa Fužine kupaonica Villa Fužine sauna Villa Fužine spavaća soba 2 Villa Fužine terasa

Svatko tko je imao prilike ući u ovu gorsku ljepoticu, kazao je kako je riječ o jednoj od najljepših planinskih kuća koje je vidio. Rekli bismo da je ova ljepotica baš poput onih koje gledamo u filmovima o idiličnim zimskim praznicima i na bucket listi nam je da se u njoj nađemo s nekim dragim ljudima. Ne sumnjamo da nas tamo čekamo pravi zen odmor.