Vjerujemo kako će kraljevske entuzijaste koji gaje simpatije prema nikad prežaljenoj princezi Diani, oduševiti vijest te prvi vizual novog biografskog filma koji nam stiže na jesen.

Stigao je prvi vizual za film “Spencer” koji se trenutno snima u Njemačkoj prije nego što se preseli u Veliku Britaniju. Ono što će vas vjerojatno kod vizuala zapanjiti na pozitivan način jest nevjerojatna sličnost kojom je glumica Kristen Stewart utjelovila Lady Di. Tridesetogodišnja američka glumica, najpoznatija po glavnoj ulozi u “Sumrak sagi”, ovog puta igra kraljevsku ulogu. Kako je Stewart nedavno izjavila u jednom intervjuu povodom ovog projekta: “Već dugo nisam bila toliko uzbuđena radi neke uloge” te nastavila kako je jedan od težih dijelova pripreme za ovu ulogu bio britanski naglasak koji je trebala prigrliti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NEON (@neonrated)

Redatelj filma “Jackie”, Pablo Larraín režirao je scenarij Stevena Knighta (Peaky Blinders) o vikendu početkom 90-ih kada je Diana zaključila da njezin brak s princom Charlesom nije uspio te je odlučila da treba skrenuti s puta koji joj je namijenjen u kraljevskoj obitelji tada. Drama se odvija tijekom tri dana u jednom od njezinih posljednjih božićnih blagdana provedenih u kući Windsor na njihovom imanju Sandringham.

Producenti još uvijek nisu otkrili tko će glumiti princa Charlesa i njihovo dvoje djece: princa Williama i princa Harryja. Početak predtsvaljanja i prikazivanja filma nas čeka na jesen 2021.

Foto: Instagram, Getty Images