Domaći brend MIKO urban ethno fashion predstavio je novu “THE“ kolekciju. Kolekcija sadrži tri ženske torbe i prvi odjevni predmet s njihovim potpisom- žensku suknju

MIKO team se pobrinuo da vam nakon kupnje, proizvod zbog više mogućnosti nošenja nikada ne dosadi. Svaki proizvod iz kolekcije može se nositi na minimalno četiri načina, a uz svaku torbu ili suknju dobivate dodatke kako biste proizvod mogli nositi na više načina za različite prigode i raspoloženja.

Ono što je najzanimljivije za novu kolekciju je sigurno prvi odjevni predmet. Radi se o ženskoj suknji koja se može nositi s prednje i bočne strane te uz nju dobivate čak četiri motiva Šokice u raznim bojama koji se po vašem izboru i volji mijenjaju.

Dodaci u bojama zasigurno su razbili monotoniju crne boje, linija, geometrije i jednostavnosti. Cilj je bio postići da svaka MIKOljupka bira na koji način i kada želi koristiti koju boju i nositi torbu na jedan od načina. 

Torbe se mogu kupiti putem Facebooka, Instagrama  ili maila miko.urban.ethno@gmail.com, a uskoro će biti predstavljen i MIKO web shop.

flash!

Cijela nova kolekcija snižena je za 20%. Vrijeme i količine su ograničene, zato požurite i ugrabite savršen poklon sebi ili nekom bližnjem te na taj način podržite male proizvođače.

Fotografije: Stella Mešić