Ovo je odlično vrijeme da svoja stopala počastite kvalitetnom pedikurom

Sve što vam je potrebno jesu pravi pribor i proizvodi, koji će, ako ih koristite ispravno, uistinu transformirati vaša stopala. 

KORAK 1: GRUBA ISTINA

Nijedna krema neće pomoći vašim stopalima ako prvo ne sanirate grube dijelove. Prvi dio je pronaći kvalitetnu rašpu za stopala. Koristite je na suhim stopalima jer kad je stopalo mokro, neće dobro vidjetiti niti osjetiti grube dijelove. I ne morate previše pritiskati, ne bi trebalo boljeti!

KORAK 2: NJEŽNO VRIJEME

Sljedeći korak jest omekšati stopala na način da ih držite par minuta u kadici ili bideu. Nakon toga nanesite piling za stopala, ne zaboravljajući primjerice na područje između prstiju da biste dobili nježnu, svježu kožu. Super odabir je Avon Planet Spa Peeling za ruke i stopala s afričkim shea maslacem (54,90 kn). Finiširajte dobrom kremom za stopala, poput Hansaplast intenzivne kreme protiv zadebljane kože s 20 % ureje (62 kn). Tu kremu nanosite dnevno s vašom kremom za tijelo da biste prolongirali pojavu grube kože. Piling za stopala i rašpanje možete koristiti jednom do dva puta tjedno.