PARIS, FRANCE – JANUARY 21: Models walk the runway during the finale of the Giambattista Valli Spring Summer 2019 show as part of Paris Fashion Week on January 21, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Nakon niza najava i teasera, iz H&M-a je stigla vijest kako će nova dizajnerska suradnja biti s prestižnim dizajnerom visoke mode

Giambattista Valli najpoznatije je ime haute couture svijeta, a sada će svaka žena koja se divila njegovom dizajnu u svoj ormar moći pospremiti njegovu raskošnu kreaciju. Naime, nakon teasera na društvenim mrežama, H&M i Giambattista Valli objavili su zajedničku suradnju te najavili kako će cijela kolekcija biti dostupna 7. studenog.

Osim što je ovo prva suradnja Giambattiste Vallia ovakvog tipa, ovo je i prvi put da je dizajner kreirao i kolekciju za muškarce. U njegovim raskošnim i sanjivim kreacijama već su se pojavila poznata lica poput Kendall Jenner i Chiare Ferragni, a kolekcija donosi prepoznatljive modele od tila u ružičastim, bijelim i pastelnim nijansama. Limitirana predkolekcija biti će dostupna 25. svibnja, u samo 12 odabranih H&M dućana diljem svijeta.

Ovo je 18. dizajnerska suradnja švedskog brenda s kojom se Giabattista Valli našao u društvu sa Stellom McCartney, Viktorom & Rolfom, Isabel Marant, Versaceom, Marnijem i drugima. No, ovo je svakako i najglamuroznija H&M dizajnerska suradnja koju smo vidjeli do sada.

Foto: Getty Images, H&M.com