Ako bismo morali odabrati jednu od omiljenih zagrebačkih craft pekarnica, to bi sigurno bila Korica. Naime, gotovo ne postoji proizvod koji nismo ponovno poželjeli kušati, stoga ne sumnjamo da će tako biti i s novim cruffinom koji je prije nekoliko dana stigao u prodaju.

Radi se o strawberry & cream cruffinu, odnosno krušnoj slastici koja je punjena bijelom čokoladom, jagodama, mascarpone kremom i slatkim vrhnjem s posipom od dehidriranih jagoda. Isto tako, možda niste znali da je upravo Korica prva predstavila koncept cruffina na domaćoj gastro sceni i to još 2018. kada su u ponudi bila tri okusa – čokolada, vanilija i matcha.

Baš kao što je to slučaj i s prijašnjim varijantama cruffina iz Korice, najnoviji okus vrlo je zasitan i bogat te jednom kad ga zagrizete, nepce će vam preuzet mješavina ljetnog okusa s naglaskom na bogatu kremu i jagode.

Nama je ovo idealna opcija za desert, ali i slatki doručak, stoga zašto već ovog vikenda ne biste prošetali do obližnje Korice, “ulovili” svoj cruffin te se zaputili u omiljeni kafić ili pak cijeli doručak obavili u Korici.

Cruffin možete kupiti po cijeni od 3,80 eura!

Foto: Instagram/@korica