Riječ je o vrlo popularnom korejskom brandu za njegu lica i tijela čiji su proizvodi ekološki orijentirani u neodoljivim pakiranjima koja su osvojila Instagram – Tonymoly

Definitivni must have proizvodi su Panda’s Dream So Cool stick za područje oko očiju koji u trenutku otklanja podočnjake, tamne mrlje i umor s očiju!

Sljedeći must have su sheet maske, koje su dermatološki skin – fit za svakodnevnu upotrebu kod kuće. Neki od proizvoda koje nikako ne smijete zaobići su Tako Bubble Pack maska za čišćenje lica koja je, s moćnim sastojcima algi, crnog blata i ugljena, savršena za čišćenje i eksfolijaciju lica te BBO lip balmovi koji će sa SPF faktorom zaštititi vaše usne i pripremiti ih za poljupce!

TONYMOLY nastao je 2006.godine, a danas je dostupan u 50 zemalja te čak 12.100 prodajnih mjesta. Proizvodi su kvalitetni, ekološki orijentirani te se za njihovu proizvodnju koriste prirodni sastojci. Tajna TONYMOLY uspjeha je spajanje posljednjih tehnoloških otkrića s jedinstvenim, zaigranim pakiranjem. TM je diljem svijeta prepoznat kao kultni K-beauty brend, a napokon je dostupan i u Hrvatskoj (u Muelleru).