I ove sezone lagani kardigani nezaobilazan su dio odjevnih kombinacija. U novim kolekcijama vrlo su upečatljivi i kombinirani uz različite stilove

Ovaj komad odjeće omiljen je mnogima od nas prije svega zbog toga što ga je lako uklopiti i uz haljinu, kratke hlače, duge hlače, uz traperice i poslovne hlače, a idealan je i za slojevito odijevanje.

Osim toga, fashionistice su počele prakticirati još jedan noviji trend  – laganije duge modele kombiniraju uz kratke topove, a zakopčavši nekoliko gumba, pretvaraju ih u zanimljive ljetne haljine. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Fagerholt (@juliefagerholt)

Što se tiče modela, trenutno su najmoderniji oni s gumbima skroz uzduž prednjeg dijela, no mi smo pronašli i jako chic modele koji iako nemaju taj detalj, imaju druge momente koji su nas osvojili. Asimetrija, kolorističke igre te razni uzroci, također su detalji koje smo mogli vidjeti u tako dobrim kombinacijama na primjerice Tjednu mode u Kopenhagenu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Kostromitina (@dashakos)

Za opuštene svakodnevne prilike tu su kardigani u casual stilu, jednostavnog kroja, u mirnijim i neutralnim tonovima, ali uz elegantne odjevne varijante stilisti predlažu transparentije i iznimno lagane kardigane koje bi se moglo komotno zamijeniti jednim kimonom. A ako kupujete samo jedan, predlažemo topli, meki, debeli džemper-karidigan koji će vam bez sumnje postati najdraži jesenki komad. U galeriji pogledajte naše najdraže modele. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Lundin (@l_t_w_s_)

Naslovna fotografija by @l_t_w_s_