Iz daleke Australije stigao je ljubavni roman koji opisuje koliko je tanka granica između ljubavi i mržnje. Radi se o prvijencu Sally Thorne koji je u rekordnom roku postao bestseler USA Todaya te će uskoro dožvjeti i ekranizaciju pod redateljskom palicom Davida Mirkina producenta poznate animirane serije Simpsoni

 

Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslusvi vole − osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana. Međusobna netrpeljivost između dvoje kolega eskalira kada saznaju da će postati međusobna konkurencija za prestižno radno mjesto u tvrtki u kojoj rade. Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi − a pogotovo u onoj za vodeću funkciju u firmi. Ako Lucy izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje? Možda ga ne mrzi. A možda, možda ne mrzi ni on nju. Ili je sve to još samo jedna igra u nizu… Igra ljubavi i mržnje.

Sally Thorne

U srpnju 2018. godine objavljeno je da će ovaj prvijenac doživjeti Sally Thorne i svoju ekranizaciju. Za siguran uspjeh ovog filma, između ostalih, odgovoran je David Mirkin koji je svjetsku slavu stekao kao producent i scenarist popularne animirane serije Simpsoni.  Mirkinu ovo nije prvi susret sa sedmom umjetnošću. Već je radio kao scenarist na filmu Simpsoni film, kao i na animiranom kratkometražnom filmu The Longest Daycare iz 2012. godine koji je bio nominiran za Oscara.