Savršena paleta boja, krojevi koji osvajaju i boje u kojima ćete uživati.

Sofisticirani krojevi, fokus na detaljima, šarena paleta boja, uvijek aktualni uzorci i maštovito kombinirani materijali glavni su aduti nove proljetne Comma kolekcije koja polako stiže na vješalice i police njihovih dućana. Istovremeno elegantni i klasični, a opet razigrani i veseli komadi osvajaju svojim bezvremenskim krojevima koji su stvoreni za poslovne, svečane ali i ležerne prilike.

Siluete kreću od mini i midi pa idu sve do maksi, a usko parira velikom volumenu koji je jedan od ključnih trendova nadolazeće tople sezone. Predimenzioniranost je najjače istaknuta u komadima namijenjenim nešto ležernijim situacijama, dok se za poslovne prilike u prvi plan stavljaju savršeno krojena odijela, hlače na crtu i pencil suknje u proljetnoj paleti boja.

Vodeći trend je spajanje besprijekorne elegancije sa sportskim i militaryelementima koji su decentno utkani u omiljene poslovne komade pa tako business ovog proljeća nosi prizvuke utility i athleisure koji su obožavani u cijelom svijetu. Velika pažnja posvećena je detaljima koji dolaze u obliku istaknutih džepova, vidljivih i dodatno naglašenih šavova, zanimljive čipke i vezova. Kroz kolekciju se prožimaju i mrežasti detalji, sjajni gumbi te prepoznatljiv logo u raznim varijantama.

Boje su vibrantne, primjetne i zovu na igru! Osim vječno moderne crvene koja se prožima kolekcijom, uz nju je dominantna i neodoljiva bež nijansa koja na momente prelazi u pastelne tonove konjaka. Spomenute boje najviše dolaze do izražaja u kombinacijama s nebojama – crnom i bijelom, te vječno modernim cvjetnim i prugastim uzorcima. Ključni komadi kolekcije su svakako bezvremenski baloneri, parke, predimenzionirani kaputi i kožne jakne.