Ako do sada niste čuli za ili posjetili Kuću Klajn, krajnje je vrijeme da to ispravite! Naime, Kuća Klajn je smještena u centru Klanjca i jedinstveni je prostor boravka, kreacije i izvedbe namijenjen umjetnicima, kreativcima i zajednici, izvan dinamike velikog grada. 

Kuća Klajn

No, što je Kuća Klajn? Radi se o umjetničkom prostoru koje obuhvaća prostor javne namjene, suradničke i privatne namjene. Umjetnički i rezidencijalni prostori Kuće Klajn smješteni su na prvom katu, a prizemlje s multimedijskom dvoranom i kućnim predvorjem/dnevnim boravkom usmjereno je prema izvedbi i susretu Kuće i zajednice, a zajednicu čine uvelike posjetitelji – vi!

Kuća Klajn 4

Kino pred Kućom

Kuća Klajn je jedinstveno i prekrasno mjesto susreta, istraživanja, razmjene znanja, stvaranja kreativnih procesa unutar dramskog, izvedbenog, likovnog, književnog, glazbenog i audiovizualnog izričaja. I Kuća Klajn ima sjajan filmski program – Kino pred Kućom! Od danas do kraja vikenda (a i još par dana nakon vikenda!) na repertoaru su odlični filmovi, koje ćete moći pogledati u atmosferi koja se ne može ponoviti nigdje drugdje.

Ponesite dekice, jastuke, grickalice i piće jer ćete ispred ovog srca umjetnosti i kreativnosti moći besplatno pogledati filmove večeras 19. kolovoza, 20. i 21. kolovoza te 26., 27. i 28. kolovoza s početkom u 20:30h. Detaljan raspored projekcija saznajte na linku. Za buduće (uvijek sjajne!) programe Kuće Klajn, zapratite Facebook stranicu. Stvarno je šteta propustiti biti dio ovog projekta, makar samo kao posjetitelj!

Kuća Klajn 2

Fotografije: Kuća Klajn