Prvog veljače obilježava se lunarna Nova godina u mnogim azijskim zemljama diljem svijeta, a 2022. posebno se slavi Tigar. Ovaj žestoki zodijak povezuje se s moći, pobunom, avanturom i nepredvidljivošću, dok osobe rođene u godini tigra (2022., 2010., 1998., 1986., 1974., 1962., 1950. i tako dalje) karakterizira jaka etika i slijeđenje svojih strasti

Kinezi vjeruju da će ono što učinite na samim počecima lunarne nove godine utjecati na vašu sreću sljedećih 12 mjeseci. Od dijeljenja crvenih kuverti do jedenja sretne hrane i nošenja vaše sretne boje, također se predlaže da ukrasite i svoj dom. U nastavku pročitajte svoj horoskop i pokoji fengshui savjet za privlaćenje pozitivne energije u dom. 

ŠTAKOR (1984., 1996., 2008., 2020.)

Oni u znaku Štakora kreću se puno brže od većine ljudi zbog svoje prirodne ambicije. Ove godine razmislite o usporavanju i fokusiranju na ljude oko sebe. Uspostavljanje čvrstih veza s prijateljima i obitelji moglo bi vam pomoći u prevladavanju prepreka! Vaše financije izgledaju najjače u listopadu, svibnju i siječnju. Postavite kristal kvarca citrina u sjeverni kut svoje kuće ili sobe kako biste dočekali obilje, prosperitet i pozitivnost u svom životu.

BIVOL (1973., 1985., 1997., 2009., 2021.)

Sjajne vijesti za Bivole! Pred vama je ugodna godina s novim mogućnostima na poslu. Ovo je također sjajno vrijeme da budete takozvani social butterfly i izgradite snažne odnose. Mjeseci svibanj, rujan i prosinac su optimalni mjeseci za bogatstvo.Objesite uokvirenu sliku središnje poslovne četvrti vašeg grada i njenog prekrasnog horizonta u sjeveroistočnom dijelu vaše kuće kako biste uveli bogatstvo i sreću.

TIGAR (1974., 1986., 1998., 2010., 2022.)

Ne zaboravite se ove godine usredotočiti na sebe i pokušajte se polako pripremati za užurbana vremena koja su pred vama. Drama iz tuđih života mogla bi vas usporiti, ali slušajte svoje srce, ostanite racionalni i usredotočite se na svoje dugoročne ciljeve. U financijskom smislu, sreća će vas obasjati u rujnu. Ubacite koju veliku zelenu biljku u svoj doma za privlačenje malo sreće u dom. 

ZEC (1975., 1987., 1999., 2011.)

Nakon nekoliko teških godina, sreća vam se ove godine konačno smiješi. Odvojite vrijeme za vježbanje samosvjesnosti. Odmaknite se od svih nepotrebnih odnosa i zadržite pozitivan stav kako biste privukli sve dobre stvari – manifestacija je ključna! Travanj i kolovoz bit će dobri mjeseci za vaše bogatstvo. Svjetlo se smatra pojačanjem energije u fengshuiju, stoga postavite svjetiljku ili rasvjetno tijelo u istočni kut vašeg doma kako biste dočekali sprmni sreću.

ZMAJ (1976., 1988., 2000., 2012.)

Zašto ove godine ne biste dopustili da ekstrovert u vama zablista? Izađite van, steknite nove prijatelje i produbite odnose sa svojim kolegama i potencijalno povećajte svoje šanse da upoznate više dobročinitelja. Vi kontrolirate svoje bogatstvo: uložite trud i plodovi vašeg rada mogli bi procvjetati. U rujnu i studenom vaši su financijski izgledi na visokom nivou, ali pripazite na obveze. Izložite prozirnu kvarcnu pagodu u istočnom kutu vašeg doma.

ZMIJA (1977., 1989., 2001., 2013.)

Bit ćete blagoslovljeni usko povezanom grupom prijatelja koji će vas istinski podržavati ove godine. Čuvajte svoj mentalni mir kako biste izbjegli nepotrebne verbalne prepirke,jer bi to moglo utjecati na vašu sreću. Ovo je također godina za velike snove i ulaganje truda u svoju karijeru. Srpanj i prosinac će biti vaši sretni mjeseci za bogatstvo, ali budite oprezni s velikim novčanim odlukama u kolovozu. Dakle, istražite! Objesite plakat ili sliku cvjetova trešnje, simbola prevladavanja nedaća, u istočnom kutu vašeg doma

KONJ (1978., 1990., 2002., 2014.)

Ova godina mogla bi biti za konje dosta dinamična i vjerojatnije je da ćete vi najviše od svih ostalih doživjeti mješavinu uspona i padova. Ne brinite, jer ste napravljeni od čvrstog materijala! Što se tiče karijere, stvari izgledaju dobro jer bi vam ova godina mogla donijeti priznanje od strane vaših šefova. Budite konzervativni u svom financijskom planiranju i izbjegavajte rizične poteze. Veljača, srpanj i listopad vaši su sretni mjeseci kada je u pitanju financijsko blagostanje. Postavite kristal ametista u južni kut svog doma kako biste dočekali obilje, bogatstvo i mudrost.

KOZA (1967., 1979., 1991., 2003., 2015.)

Proteklih nekoliko godina Kozama nije bilo lako, ali bit će vam drago znati da ove godine stvari idu na bolje, posebno u području karijere. Naći ćete obilje prilika za stjecanje priznanja i nagrada na poslu, a vlasnici poduzeća također mogu očekivati ​​rast. Pripazite na dobročinitelje oko sebe jer bi njihovi savjeti mogli biti od koristi. Stavite nekoliko novčića u jugozapadni dio vaše kuće. 

MAJMUN (1968., 1980., 1992., 2004., 2016.)

Ovo je godina za majmune da vježbaju aktivnu radoznalost i da jure svoje ciljeve. Nećemo se lagati, to bi mogla biti godina pomiješane sreće i prepreka koje vrebaju ispred nas. Međutim, vi prirodno rješavate probleme, stoga se sa svakim izazovom suočite s pozitivnošću. Što se tiče potrošnje, dobro razmislite o nepotrebnim kupnjama i pokušajte biti razboriti! Najbolji mjeseci za vaše financije su listopad i prosinac. Kao i Koze, stavite osam novčića u jugozapadni kut svog doma.

PIJETAO (1969., 1981., 1993., 2005., 2017.)

Čestitamo svim Pijetlovima! Vi ste se najsretniji Zodijak ove godine. Što se tiče karijere, sretne zvijezde osvjetljavaju vam put do unapređenja i mogućnosti za posao. Međutim, svako veliko bogatstvo mora doći s oprezom – tražite zadovoljstvo i sve će biti dobro. Vaši mjeseci prilika i obilja su siječanj i svibanj. Posložite tri pera u vazu i stavite ih u zapadni kut svog doma kako biste dodatno poboljšali svoju financijsku sreću.

PAS (1970., 1982., 1994., 2006., 2018.)

Vaša izdržljiva i vrijedna priroda se ove godine isplati. Mame vas veće priznanje na poslu i prilike da ispunite svoj puni potencijal. Držite svoje raspoloženje pod kontrolom i prakticirajte svjesnost i emocionalnu svjesnost, jer će ostanak smirenosti biti ključ za izbjegavanje nepotrebne drame. Vaši najsretniji mjeseci za financije su ožujak i lipanj. Objesite uokvirenu sliku poslovne četvrti vašeg grada i njenog prekrasnog horizonta u sjeveroistočnom dijelu vaše kuće kako biste uveli bogatstvo i sreću.

SVINJA (1971., 1983., 1995., 2007., 2019.)

Ovo će za vas biti relativno sretna i glatka godina, jer se vaša hrabra priroda dobro uklapa u Godinu tigra. Međutim, budno pazite na svoje izdatke i bogatstvo. Prilike koje vam se čine predobrima da bi bile istinite mogu vam se ukazati, stoga uvijek zastanite i slušajte svoj osjećaj! Ožujak i srpanj vaši su najsretniji mjeseci za financijsko zdravlje.