Inspiriran dobrobitima biljnih ulja i prirodnih sastojaka, po kojima je poznat od svog osnutka, Kiehl’s je u srijedu, 25. svibnja u prostoru Rooftop Lateral predstavio najnoviju formulu za noćnu njegu osmišljenu s novom tehnologijom emulgiranja pomoću tekućih kristala i moćnim sastojcima, biljnim uljima bogatim omega-6 i omega-3 masnim kiselinama

Formula kreme Midnight Recovery Omega – Rich Cloud Cream pomaže pri oporavku zaštitnog lipidnog sloja kože. Sa 98% sastojaka prirodnog podrijetla, ova formula pomaže zadržati vlagu i vidljivo popunjava za mekšu kožu mlađeg izgleda do jutra. Jedinstvena tekstura nalik oblacima nudi luksuzno senzorno iskustvo s umirujućim mirisom lavande, što je čini savršenom za nanošenje prije spavanja.

Guven Dalgic i Ivana Piljić

Da se tajne kriju među zvijezdama zna i Kiehl’s koji je spojio tematiku zvjezdanog neba i astrologiju pa je na druženje pozvao Anđelku Subašić, poznatu hrvatsku astrologinju. Svi uzvanici imali su priliku izraditi svoju natalnu kartu i tako saznati što je položaj planeta u vrijeme njihovog rođenja pripremio za njih.

Anđelka Subašić i Lorin Nukić

Kiehl’sov večernji event pod zvijezdama, proveden u društvu prijatelja brenda iz modnih, umjetničkih i sportskih krugova poput dizajnerskog dvojca ELFS, Lucije Lugomer, Nabilah Harron, Matee Detelić, Lorin Nukić, Antonije Dore i Dubravke Pleško, Ivane Pirizović, Barbare Repe, Saše Jokovića i mnogih drugih zaljubljenika u skincare i medijskih partnera.

Antonia Dora Pleško

Prostor je za ovu priliku pretvoren u pravu nebesku oazu inspiriranu vizualnim identitetom Midnight Recovery kolekcije, a posebnu atmosferu stvaralo je zvjezdano nebo i oblaci koji su predstavljali glavnu estetsku temu večeri.  U tematski uređenom prostoru, uzvanici su mogli uživati u chill lounge glazbi. 

Nabilah Harron

Midnight Recovery Cloud Cream potražite na www.kiehls.hr ili u Kiehl’s prodavaonicama u: Arena Centar, City Center one West, Centar Cvjetni, City Center one Split i Supernova Zadar.

Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream

Cijena Midnight Recovery Cloud Cream (50ml) je 375,00 HRK.

 

Foto: PR