Popularni adventski kalendar prepun Kiehl’sovih proizvoda stigao na police

Jedan od naših omiljenih brendova na svoje je police donio adventski kalendar – limitirano izdanje Zemlja snova i darivanja očekuje vas u limitiranom izdanju Kiehl’sovog adventskog kalendara. U ovoj kolekciji oslikanoj ilustracijama umjetnice Marylou Faure, svaka vratašca nadahnuta blagdanima, kriju neki od omiljenih Kiehl’s proizvoda.

Kiehl's adventski kalendar

Ove je godine Kiehl’s u čast svom cilju, adventski kalendar izradio od 100 % materijala koji se može reciklirati. Štoviše, svi ovogodišnji blagdanski proizvodi u potpunosti su izrađeni od već upotrijebljenih recikliranih materijala, tako da vaši pokloni mogu biti raskošni – ali i održivi.

Kiehl's Adventski kalendar, proizvodi

Od 1. prosinca do 24. prosinca otvorite minijaturna vrata s datumom dana kada ih otvarate kako biste otkrili mali poklon skriven unutra, što je zabavan način odbrojavanja do blagdana i daje vam nešto čemu se možete veseliti usred vreve koja dolazi s energičnim godišnjim dobom.

Kiehl's adventski kalendar

Stručnjakinja za dizajn likova, snažne boje i grafičke kompozicije, francuska ilustratorica i likovna umjetnica Marylou Faure u svom nestašnom i zaigranom stilu stvara djela koja pobuđuju radost, s namjerom problematiziranja pitanja koja smatra važnima.

Tijekom svoje karijere Marylou je radila na brojnim vlastitim projektima te surađivala s brojnim svjetskim brendovima koji se bave društvenim i etičkim pitanjima. Nju predstavlja lik Jelly.

Adventski kalendar dostupan je u Kiehl’sovim prodavaonicama i web-shopu po cijeni od 715,00 kn, a ovdje pronađite popis svih 24 kultnih proizvoda za njegu kože, kose i tijela.