Keune Haircosmetics, jedna od najpoznatijih i najpopularnijih beauty kompanija na svijetu, proteklog je vikenda svečano predstavila svoju novu liniju proizvoda – Style – namijenjenu za styling i oblikovanje kose. Prelijepo okruženje termi Tuhelj poslužilo je kao idealna kulisa za glamurozno predstavljanje, kojem su nazočile brojne osobe iz beauty svijeta, partneri i klijenti, kao i poznate ljepotice poput Ive Šarić, Nine Mije Čikeš i dr. Uz večeru u četiri slijeda izmjenjivale su se 4 različite kolekcije, a posljednja prikazana kolekcija bila je Style, glavni i najvažniji razlog organiziranja ove beauty večere.

Najnovija kolekcija usavršena je i formulirana na način da daje odgovor na svaki izazov kada je u pitanju styling kose, a sastoji se od već iskušanih i provjerenih omiljenih proizvoda za styling kose, koji ovog puta dolaze s nešto izmijenjenom formulacijom, u chic minimalističkim pakiranjima i s potpuno novim proizvodima. Kolekcija je podijeljena u tri kategorije: Prep, Shape i Finish te u osam različitih pod linija: Volume, Smooth, Curl, Fix, Texture, Gloss, Heat Protect i Refresh. Svoje bezvremenske proizvode tako su zadržali unutar linije Style, ali su ga upotpunili novim proizvodima, koji idu u korak s današnjim trendovima u stylingu. U kampanji koja prati cijelu priču prikazano je 8 modela, odnosno 8 kultnih beauty look-ova; od visokog i elegantnog visokog repa preko romantičnih valova do super zalizane kose.

Keune Style proizvodi dizajnirani su na način da budu zabavni i iznimno jednostavni za korištenje. Nadahnuti apotekarstvom, dolaze u elegantnim pakiranjima chic svijetlosive boje, zaobljenih su formi s bijelim čepovima i etiketama. Styleov nježan dodir, moderno mat završno oblikovanje i bezvremenska siva boja liniji daju sofisticiran, luksuzan izgled. Style linija sadrži i dva nova mirisa; zavodljivi amber i svježi neutralan. Svi proizvodi za styling  imaju UV-filter koji štiti kosu od štetnih sunčevih UV-zraka.

Keune smatra kako bi proizvodi za styling trebali nositi određenu dozu luksuza, no u isto vrijeme biti pristupačni. Upravo s tom mišlju kreirana je linija Style, pomoću koje ćete svaki put moći osmisliti i realizirati modernu, savršeno nesavršenu frizuru.

Oblikujte svoj vlastiti, individualni stil pomoću ovih sjajnih, suvremenih proizvoda za izgled koji traje cijeli dan i noć, za zaštitu kose od vlage ili pak za završni dodir: više sjaja, volumena ili teksture. Jednostavno raspršite po kosi i spremni ste za sve lijepe životne avanture koje vas čekaju!

U galeriji pogledajte kako je bilo na događanju!