Glumica Kelly Rutherford nova je, pomalo neočekivana modna ikona. Iako je poznata po brojnim ulogama u televizijskim serijama i filmovima, u posljednje vrijeme našla se u središtu modne pozornosti zbog svog odličnog stila.

Naime, glumica na svom Instagram profilu redovito objavljuje selfieje svojih sjajnih outfita, snimljene najčešće u liftu, a ponekad i u njezinom stanu. Odlični outfiti, chic ali na nosiv način koji može poslužiti kao inspiracija za svaku od nas, ubrzo su privukli pozornost američkih i svjetskih modnih medija, koji su redovito počeli uvrštavati Kellyne lookove u “best-dressed” liste, kao i pisati o njezinom stilu.

Slijedili su pozivi na modne revije tjedana mode, vidjeli smo je na reviji brenda Jean-Paul Gaultier by Simone Rocha na Tjednu visoke mode, kao i na Isabel Marant te na Christian Dior revijama na ready-to-wear tjednu u Parizu.

Na showu Christian Dior
Na reviji Isabel Marant

Polako ali sigurno Kelly se prometnula u jednu od novih modnih ikona. Iako se do sada nije toliko pričalo o njezinom privatnom stilu, kroz svoju najpoznatiju ulogu zapravo je već godinama stilska ikona- lijepa Kelly glumila je u sad već kultnoj originalnoj “Tračerici”, i to Lily van der Woodsen, majku glavnog lika Serene.

Njezin je lik u toj seriji imao tipičan “Upper East Side” glamurozni stil, a stil same glumice podsjeća na taj stil, ali u nešto pristupačnijoj verziji. Tu su također elegantne haljine brendova poput Emilie Wickstead, ali i svakodnevni chic outfiti satavljeni od baggy traperica, prugastih džempera i jaknica tamnih nijansi.

U nastavku pogledajte naš izbor njezinih najboljih outfita!

 

 

 

Foto: instagram @kellyrutherford