Zagrepčani su napokon dočekali i ponovno otvorenje kavane Kavkaz – od četvrtka 21.5. ponovno će se piti kava s pogledom na HNK.

Nakon što su mnogi kafići svoje terase i fine kave ponovno učinili dostupnima obožavateljima, centar grada kao da nije bio potpun bez one najljepše terase u gradu – Kazališne kavane Kavkaz. I napokon je stigla i ta vijest – Kavkaz je najavio ponovno otvorenje kavane, ali i restorana. Dok će kavana raditi od 9 do 23 navečer, restoran će biti otvoren od 9 do 16 sati popodne.

No, najveća sreća krije se u ponovnom ispijanju kave na suncu, s pogledom na HNK čiji je plato u međuvremenu zbog potresa te zatvorenih kafića postao mnogina koji i nisu iz centra omiljena lokacija za ispijanje ‘to go’ kave.

Otovrenje Kavkaza, osim što privlači finom kavom, razveselio je mnoge i zbog otvorenja restorana u koji možete doći uživati u doručku ili ručku, a sigurno smo da će Kavkaz uskoro iznenaditi s novitetima i u toj ponudi. ”Krenimo zajedno u novi početak i upišimo neke nove povijesne trenutke!”, stoji na objavi o otvorenju legendardne gradske kavane.

Foto: Instagram @kavkaz_kazalisna_kavana