(Carine Roitfeld i Karl Lagerfeld, 2012, Francuska/Getty Images)

Popularna modna urednica i stilistica odabrat će nekoliko artikla po svom ukusu iz dizajnerove nove kolekcije za jesen 2019. godine. Karl kaže da su Carine i on toliko povezani da ju naziva ‘integralnim suradnikom Karl Lagerfeld branda’.

Karl Lagerfeld je pozvao poznatu modnu urednicu i stilisticu Carine Roitfeld kako bi odabrala određene artikle po svom ukusu. Njihova suradnja započet će u rujnu s ‘The Edit by Carine Roitfeld’ kolekcijom, koja će biti sastavljena od odabranih komada po njezinom ukusu.
Modni dizajner kaže da će se suradnja nastaviti s dodatnim projektima koji će biti otkriveni kasnije ove godine. S njom je Karl pronašao srodan duh i sličan ukus koji i osobno zagovara. Ona zna što želi. Ima svoju viziju u jasno ju kaže’- rekao je dizajner za Carine. Ovo nije prva suradnja modnog dizajnera Karl Lagerfelda s nekim vanjskim suradnikom. Nedavno je napravio capsule kolekciju s mladom Kaiaom Gerber za jesen 2018.,a prošle godine sa svojim dugogodišnjim asistentom Sébastienom Jondeauom.

(Karl Lagerfeld i Carine Roitfeld, 2011, Antibes, Francuska/Getty Images)

Carine kaže da ona nije dizajner i da ne nije u stanju nešto iskreirati, ali bez problema zna odabrati komade koji joj se sviđaju. S obzirom na njezin istančani ukus ne sumnjamo u prodaju ‘The Edit by Carine Roitfeld’ izabranih komada.