Zelene palete boja već dugo vremena dominiraju svijetom interijera, ali i mnogim različitim proizvodima produkt dizajnera. Od tamnozelene, preko šumskih tonova, pa sve do svijetlih pastelnih nijansi, povratak zelene apsolutni je hit koji jako volimo. Osim što postiže osjećaj smirenosti i unosi prirodu u dom, zelena se snažno nadovezuje na pitanje održivosti i ekologije kao jednih od najvažnijih tema društva 21. stoljeća.

Komoda Rib, Yoka furniture 

Komoda Rib, Yoka furniture

Komode jednostavnih linija i širokog raspona primjene srpskog brenda Yoka odličan su spoj retro stila i nezaobilazne zelene, čije tonove možete birati prema vlastitoj želji u širokom rasponu RAL boja.

Layout kauč, Prostoria

Layout kauč, Prostoria

Sofa kao stvorena za izležavanje zbog ergonomije i oblikovanja također je idealna u zagasitom zelenom štofu, koji se stapa sa sobnim biljkama ili vanjskim zelenilom koje ispunjava prostor vašeg doma.

Tepih Tres Green, Nanimarquina

Tepih Tres Green, Nanimarquina

Ručno rađeni tepisi španjolskog brenda Nanimarquina izrađeni od novozelandske vune predivan su spoj sto posto prirodnih materijala, ali što je još važnije, obojeni su prirodnim bojama, koje najbolje dolaze do izražaja kad je riječ o zelenim nijansama.

Visilica Ambit, Muuto

Visilica Ambit, Muuto

Pastelna rasvjetna tijela predivan su detalj u blagovaonici i super će se uklopiti u različite stilove uređenja zbog svoje neutralnosti i topline.

Nuage Metal vaza, Vitra

Nuage Metal vaza, Vitra

Vaza od aluminija dizajnerskog dvojca Ronana i Erwana Bouroulleca za Vitru jedan je od onih klasika kojim možete osvježiti i zazeleniti svaki kutak svoga doma.

Stolica Mosquito, Rex Kralj

Redizajnirane stolce slovenskog brenda Rex Kralj originalno u drvenoj obradi također možemo vidjeti u potpuno zelenoj varijanti koja može biti snažan i zanimljiv naglasak u prostoru.

CWC zidna tapeta, Wall&deco

CWC zidna tapeta, Wall&decò

Kad je riječ o zidnim površinama, osim klasične varijante bojenja, sve više nailazimo na tapete kojima na jednostavan način možemo postići veliku transformaciju prostora. Od tropskih biljnih do apstraktnih grafičkih uzoraka, zelenom bojom ne možete pogriješiti.