Na tržnicama su nas već dočekali prvi tulipani, temperature su porasle, a javili su se i prvi cvjetovi – vrijeme je da tu atmosferu prenesete i u životni prostor!

Uživanje u proljeću i lijepom vremenu nije samo za vanjske aktivnosti, u istome možete uživati i kod kuće. Predlažemo vam par detalja s kojima možete napraviti male, ali lijepe promjene.

Prva tajna svakako je u bojama – ne nužno jarkima. Pastelni tonovi, pa čak i bijela, instantno će podići dojam prostora. Nova velika vaza ili jastuk, ustvari svaka doza nježne ili svijetle nijanse je dobrodošla. Uz to, ne zaboravite na nove biljke. Zašto kupovati cvijeće ako možete uživati u novom hobiju i nečemu što dulje traje. Odaberite sva favorita i jednostavno ih posadite.

Trend u uređenju interijera svakako su ukrasi, pa čak i teglice, koji podsjećaju na male skulpture, ali i minimalizam u okvirima. Isprintajte omiljenu grafiku, a omiljeni kutak u stanu ukrasite sa zanimljivim ukrasom koji izgleda poput malog umjetničkog djela. Proljetnu atmosferu u vaš dom svakako će unijeti i novi miris. U našoj galeriji čeka vas nekoliko toplih prijedloga!

Foto: Zara Home