Guliver/Getty Images

Bez obzira na budžete koje dijele s ostalim zvijezdama, neki celebrityji kao da uspiju pobjeći vremenu te izgledaju baš kao na početku karijere. Među njima je Reese Witherspoon. Mnogi su se pitali kako održava mladolikost lica, pa je Reese nedavno na Instagram profilu pratiteljima otkrila svoju beauty rutinu.

Prvi korak: čišćenje

Za čišćenje lica koristi Elizabeth Arden Ceramide ulje uz pomoć kojeg uklanja šminku. “Ovo je odlično”, prokomentrirala je uz nanošenje proizvoda na vaticu. “Skida svu šminku i čini kožu mekanom i hidratiziranom. Obožavam ovaj proizvod!”

Ulja za čišćenje su odličan prvi korak jer uklanjanju nečistoće bez skidanja prirodne vlažnosti kože. Ovaj proizvod je napravljen od mješavine nutrijentnih ulja poput maslinovog i ulja marelice.

Drugi korak: masaža

Masaža lica možda izgleda kao potpuno nepotreban korak, ali je za Reese odličan. Također treba imati na umu da roleri za lice smanjuju naotečenost i vrećice ispod očiju te pospješuje cirkulaciju što samim tim pruža sjajan i zdrav izgled kože lice. Zato glumica koristi NuVibe RX Amethyst beauty roler.

Treći korak: piling

Nakon brze masaže, glumica navlaži lice toplom vodom i započinje treći korak: kućni kemijski piling. Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal je tretman od četiri koraka koji se koristi četiri tjedna i sadrži jake aktivne sastojke poput mliječne kiseline i glukonolaktona koji potiču regeneraciju ćelija i čine kožu sjajnom. “Ovo je veoma blago”, rekla je Reese za proizvod, istovremeno stavljajući serum na kožu lica. Nakon što završi s pilingom, kožu hrani i hidratizira – pretpostavljamo uz pomoć noćne kreme, ali to nije snimila.