Amina Muaddi brend je cipela koji je osvojio modnu scenu zbog svoje originalnosti i trapezaste potpetice. A sada i Rihannu.

Već smo vam pisali o ‘it’ brendu cipela Amina Muaddi koji je postao popularan zahvaljujući Instagramu, ali i hrabrom stavu same dizajnerice koja je odlučila kreirati udobne cipele na petu, koje su sve samo ne klasične. Prvo su osvojile Kendall Jenner i Dua Lipu, a onda je Rihannin stilist uzeo nekoliko parova za poznatu pjevačicu.

Ona se toliko oduševila da ih je nosila u nekoliko prigoda, a mogli smo ih vidjeti i na manekenkama za vrijeme revije Rihanninog brenda Fenty u suradnji s brendom Savage na Tjednu mode u New Yorku. Cijela priča sada je dobila i svoj nastavak, a to je taj da je Rihanna zatražila da Aminu Muaddi da kreira cipele posebno za Fenty. Tako će sada dizajnerica cipela koja je postala popularna putem Instagrama, a nakon toga i osvojila brojne Instagram djevojke i zvijezde dobiti ekskluzivnu suradnju s mega popularnim brendom Rihanne. Vjerujemo da će kolekcija biti itekako zanimljiva!