Nemoguće je ne zamijetiti Jojo Dough, francusku slastičarsku pekaru koja je zaludila društvene mreže

Iza ove pekare stoji mladi par Jozef i Josephine koji je prije tri godine za vrijeme epidemiološke krize nažalost, kao veliki broj ljudi ostao bez posla. Ipak, to razdoblje odlučili su iskoristiti najbolje što mogu i pokrenuli su Jojo Dough u Cannesu.  

Prodaja kolačića i peciva porasla je zahvaljujući društvenim mrežama na kojima par objavljuje videe iz slastičarnice u kojima pratiteljima predstavljaju ove božanstvene slastice. Da je pekara privukla veliki broj simpatizera govori činjenica da na Tik toku ima preko 200 tisuća pratitelja, a potražnja za ovim poslasticama znatno je porasla, nakon čega je par otvorio i poslovnicu u Parizu. 

Pomama za ovim slasticama je tolika da je Jojo Dough uveo i online naručivanje kolačića što je itekako bio dobar potez jer je trenutno nemoguće kupiti ponuđene slastice jer su sve rasprodane. 

 

Ako planirate put u Pariz ili Cannes svakako vam preporučujemo da za brunch razmotirte ovu slastičarnu, posebice ako volite prava instagramska mjesta. Rozi eksterijer i interijer zasigurno je prvo što ćete primijetiti kod ove pekarne, ali čak i ako niste strastveni ljubitelj roze boje ova slastičarna će vam se svidjeti jer nudi toplinu i vintage izgled koji nas je podsjetio na one klasične retro američke pekare, ali s dozom francuskog šika.