Hrvatski modni brend JET LAG dizajnerice Jasmine Arnautović predstavio je kampanju za ljetnu kolekciju TEXAS 022. 

Dizajnerica prepoznatljiva po svojoj street style estetici, inspiraciju pronalazi na svjetskim destinacijama, a aktualnu je kolekciju odlučila snimiti u Rovinju za vrijeme salsa festivala. Festival okuplja zaljubljenike plesa iz cijeloga svijeta, a među njima su i modeli ove kampanje.  Kroz plesni pokret prezentirali su atraktivne komade odjeće izrađene od čipke, svile, neoprena i jeansa kao idealan izbor za vruće ljetne izlaske.

Jet lag Texas

Osječanka Ana Laura Kapetanović hrvatski je top model sa trenutnom bazom u Londonu. Karijeru je započela na samom vrhu u Parizu, kao višegodišnja muza dizajnera Albera Elbaza za modnu kuću Lanvin, za koju je bila ekskluzivni model i snimila nekoliko kampanja. Krasila je editorijale svjetskih izdanja magazina Vogue, Harper’s Bazzar, L’Officiel, Numero…

Jet lag TexasJet lag Texas

Plesni partner u kampanji je Vanja Dušić, plesač u osječkom HNK i instruktor latino plesova. Kao kulisa za snimanje poslužila je zlatnim zrakama okupana rovinjska plaža tik pred zalazak sunca. Strastvene fotografije uz glazbenu podlogu salsa ritmova snimio je poznati fotograf Goran Čižmešija. Kolekcija JET LAG Jasmine Arnautović dostupna je između ostalog u rovinjskom concept dućanu Moncalvo 13!

Jet lag Texas Jet lag Texas Jet lag TexasJet lag TexasJet lag Texas Jet lag Texas