Skriveni kutak u dvorišnom ulazu u Varšavskoj 8, uređen poput vrta , a nadomak središnjeg gradskog trga – znate li o čemu govorimo?

Radi se o Bustan baru gdje sva buka centra prestaje pri čemu postajete dijelom šarmantne terase za ležerno ispijanje kave ili koktela, ugodne ljeti, a uzbudljive i zimi kao mjesto susreta i izlazaka, pogotovo za strance. Ovaj je bar u kolovozu prošle godine preuzeo i ponovno otvorio Izraelac Ofek Avivi koji se neplanirano zadržao u Hrvatskoj, za stalno, dok je na jednom od svojih putovanja samo prolazio Zagrebom. Bilo mu je žao vidjeti ovakav potencijal mjesta u centru grada koji je naslonjen na Shappy Boutique hostel i kao takav ima priliku za super društvenu priču. Odlučio ga je otvoriti kao Bustan bar, dati mu novi život, osmisliti dobar i raznovrstan program te osvježiti ponudu.

Tako se ovdje pije Cogito kava, ponajbolje pive craft pivovara Hrvatske te kokteli za vruće ljetne dane. Česta događanja, nastupi uživo i zajednica umjetnika, influencera i stranaca s adresom u Hrvatskoj privlače već brojen posjetitelje. Posebna ponuda odnosi se i na vegane zbog čega je mjesto itekako otvoreno svima.

Foto: Bustan bar Facebook