Na brend Parachute mogli ste naići u nekom od specijaliziranih časopisa za interijere i uređenje doma. Radi se o premium brendu uz kojeg svaki stan izgleda bajkovito.

Znate one fotografije najmekših ‘king size’ kreveta na Instagramu, ili dnevne boravke u bijelim nijansama te neutralnim tonovima od poda do zidova? Vrlo moguće da su uređeni detaljima upravo s potpisom Parachute. Radi se o premium brendu na koji ste do sada mogli naići u nekom niche lifestyle časopisu ili za interijere. Osnovala ga je Ariel Kaye 2014. godine u Kaliforniji, a Parachute se danas nalazi i u jako puno hollywoodskih domova.

Parachute je upravo to – svijetao, nježan, raskošan i od vrhunskih materijala. U svojoj ponudi ima sve detalje za dom koji su napravljeni od bilo koje tkanine, od posteljina do ručnika i tepiha, zavjesa za tuš i prekrivača. Iako na službenoj stranici još uvijek nažalost nemaju shipping za Hrvatsku, možete ih naručiti preko posrednika ili ga potražiti na europskim web shopovima za uređenje doma. Donosimo vam nekoliko interijera koje ukrašavaju upravo ovi ‘dreamy’ proizvodi.