Dominique Jurić

Emisija KolibriS pokrenuta je s ciljem predstavljanja kvalitetnih likovnih umjetnika i projekata, ali i s namjerom obrađivanja tema poput ključnih problema s kojima se susreću svi koji djeluju u području kulture i umjetnosti

Emisija je osmišljena kao razgovor unutar kojeg predstavljaju samostalno umjetničko djelovanje gosta, ali ujedno i obrađuju neku od ključnih tema poput nezavisnog djelovanja, likovne kulture unutar sistema obrazovanja, izlagačke djelatnosti itd.

Također, namjera ove emisije je decentralizirati hrvatsku likovnu umjetnost ugošćivanjem umjetnika i djelatnika u kulturi iz cijele zemlje kako bi ukazali na kvalitetne pojedince i projekte koji se odvijaju diljem Hrvatske. 

Autori emisije KolibriS su urednica i voditeljica Sonja Švec Španjol,  Igor Vuk, zadužen za produkciju i realizaciju te Mateja Rusak koja je glavni krivac za vizualni identit.

Emisiju možete pratiti na Youtubeu te Facebook Instagram profilu.

flash!

Ukoliko želite saznati više o njihovim gostima ili ostvariti suradnju s njima, slobodno pošaljite e-mail na adresu: emisijakolibris@gmail.com