Svi ljubitelji jeseni jedva su dočekali prvi dan listopada, mjeseca koji na pozornicu svake godine vraća Halloween i – bundeve. Ne moramo puno pričati o popularnosti pumpkin spice kave, a sada se ova opsesija nastavlja i na beauty svijet

U tople boje koje nas asociraju na jesen svakako se ubraja i boja bundeve. Tek nas nekoliko dana dijeli do kraja mjeseca i Noći vještica pa donosimo beauty inspiracije u svim nijansama narančaste koje možete isprobati u izlasku ili na kućnim druženjima već ovoga vikenda.

Upečatljivi liner

Trend grafičkog linera već se nekoliko sezona može primijetiti, kako na modnim pistama, tako i kod hrabrijih zaljubljenika u make-up. Jasno definirane linije koje obrubljuju oko mogu biti jako zanimljive, a pogotovo kada dolaze u narančastoj boji. Za sve koji nisu spremni na neobično pozicionirane linije, tu je klasičan wing s kolorističkom promjenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Axou 🤎🤍 (@axelle.mk)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Oči boje… bundeve?

Prije nekoliko godina glavni hit bile su palete sjenila u toplim nijansama pa vrlo vjerojatno u svojoj kolekciji imate i sjenilo u nekom tonu narančaste. Iskoristite ovu priliku da isprobate nešto drugačije i odvažno naglasite svoje oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Glossy usne

Završila je vladavina mat ruževa, a tron su preuzela sjajila. Za veću pigmentiranost, prije sjajila nanesite ruž koji će dati postojaniju bazu. I ne zaboravite sa sobom ponijeti sjajilo kako biste cijelu noć mogli održati sjajan izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mari (@mari_makeupbrowsphoto)

Stop monopolu ružičastog rumenila

Rumenilo najčešće biramo u svim nijansama ružičaste, od baby roze pa do koraljne, ali nikako u potpunosti toplog (pod)tona. Vrijeme je da isprobate narančasto rumenilo koje pomalo vraća u osamdesete, pogotovo ako ga nanesete tako da ga spojite sa sjenilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara (@lavieencosmetiques)

Prigodne manikure

Za sve one koji svoj jesenski statement žele dati na diskretniji način, tu su lakovi za nokte u boji bundeve. Neobične nijanse bit će dovoljne same po sebi, ali dodatno zaigrani nail art jasno će pokazati da ste razmišljali o prigodnoj temi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails by Nicole (@nails_by_nicoleuk)

Foto: Hung Vanngo Facebook /Instagram