Dolaskom nove sezone, ponekad je potrebno osvježiti garderobu. Pogotovo ako imate one mini članove obitelji koji tijekom ljeta kao da narastu za broj-dva. Zato vam donosimo više od 140 komada različitih brendova po super sniženim cijenama do 80% koje možete kupiti na jednoj od naših naomiljenijih shopping destinacija, BestSecret

Kako biste mogli osvježiti garderobu svih članova svog kućanstva, a ne pretrpjeti veliki udarac na vaš budžet, za vas smo probrali više milijuna artikala (dobro,dobro, nismo baš milijun) i više od 3.000 brendova, te pronašli komade na genijalnim popustima – do čak 80%, s kojima možete obnoviti garderobu najmlađih članova vašeg kućanstva, ali i svoju i partnerovu.

Adidas Originals Gazelle
Polo Ralph Lauren
Calvin Klein

Kod najmlađih smo se držali pravila omjera kvalitete, praktičnosti i cijena zbog kojih vam neće biti žao kad prerastu majicu ili hlače kroz mjesec-dva. Tako smo za dječake pronašli super sniženu Polo Ralph Lauren jaknu, Calvin Klein košulju uvijek trendi uzorka ili kultne Adidas Originals Gazelle tenisice; a za djevojčice kvalitetne Nike tenisice, DKNY jaknicu ili Sisley suknju. 

Esprit
DKNY
Nike

Kod odjevnih komada za one nešto ozbiljnije i starije, pazili smo da se radi o kvalitetnim, bezvremenskim pa i dizajnerskim komadima koji su trenutno na gotovo nevjerojatnim popustima. Na primjer, na sniženju smo pronašli i predivnu Boss košulju i Max Mara hlače. Uostalom, da ne duljimo, u galeriji možete pronaći sve naše favorite!

Boss košulja
Max Mara hlače

Ako vam nešto ne odgovara, povrat je (provjereno!) jednostavan. Spakirajte sve što vam ne odgovara i vratite potpuno besplatno! Ove, ali i milijune drugih komada na astronomskim popustima, pogledajte na BestSecret stranici putem našeg koda. Ulazak na stranicu moguć je samo uz ovu pozivnicu, a kojih je ograničen broj (zato požurite!), tako da je ovo naš jesenski poklon za vašu cijelu obitelj, to jest – za vaš budžet! 

Sponzorirani članak.