Jennifer Lopez u petak je najavila svoj prvi album u devet godina pod nazivom This Is Me…Now

Još se jedna kraljica popa vraća na velika vrata. J. Lo je tako sve iznenadila objavom da stiže novi album, i to kao referenca na njezin prošli This Is Me… Then iz 2002. godine.

Prema najavi, album sadrži 13 pjesama, uključujući pjesmu pod nazivom “Dear Ben pt. II”, koja će se pojaviti kao nastavak njezine pjesme “Dear Ben” iz 2002., upućene njezinom suprugu Benu Afflecku. Na društvenim mrežama, Lopez je to objavila videom koji spaja naslovnicu albuma This Is Me…Then s potpuno novom naslovnicom albuma This Is Me…Now. Jako slatko!

Prema službenoj najavi, This Is Me…Now bilježi “emocionalno, duhovno i psihološko putovanje koje je prošla u posljednja dva desetljeća. Emocionalno sirov i iskren projekt, za razliku od svih koje je dosad producirala, ona piše i pjeva o svom životu i iskustvima koja će odjeknuti kod svih nas. Osim toga, ove autobiografske priče sadržane u albumu rezultirat će drugim vrlo osobnim projektima”, stoji u objavi, a album bi trebao izaći tijekom sljedeće godine.

Lopez nije izdala album od A.K.A. iz 2014., iako je od tada izdala singlove uključujući “Dinero” s Cardi B i DJ Khaledom i “Us” sa Skrillexom.

Slijedi i popis pjesama, koji mnogima ništa ne znači, no fanovi bi sigurno, kao i u slučaju Taylor Swift, mogli izvući zaključke na što će se referirati. No prema većini naslova, ljubav cvjeta!

01 This Is Me… Now
02 To Be Yours
03 Mad in Love
04 Can’t Get Enough
05 Rebound
06 not. going. anywhere.
07 Dear Ben pt. ll
08 Hummingbird
09 Hearts and Flowers
10 Broken Like Me
11 This Time Around
12 Midnight Trip to Vegas
13 Greatest Love Story Never Told

 

Foto: Pool/Getty Images