Jennifer Aniston pridružila se velikom broju glumica koje su imale neugodno iskustvo s Harveyjem Weinsteinom koji trenutno čeka suđenje.

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje Harveya Weinsteina, jednog od nekad najmoćnijih muškaraca Hollywooda, dobiva svoj nastavak. Dok Harvey čeka suđenje, o svom iskustvu progovorila je i hollywoodska miljenica i zvijezda serije Prijatelji, Jennifer Aniston. Na sreću, poznata glumica nije imala ni blizu neugodno iskustvo kao mnoge njene kolegice, no osjetila je na vlastitoj koži koliko je Harvey bio neugodan i napasan.

U intervjuu za časopis Variety Jennifer je ispričala kako ju je Weinstein jednom prigodom htio natjerati da odjene haljinu koju je dizajnirala njegova tadašnja supruga Georgina Chapman, jedna od suosnivačica brenda Marchesa. ”Posjetio me na snimanju u Londonu i rekao mi da želi da nosim jednu od Marchesa kreacija na premijeri. Prelistala sam katalog i rekla da ne želim. Što je mogao učiniti? Prisiliti me? Na kraju je naprosto odustao.”, rekla je Jennifer. Isto tako svjedočila je njegovom nepristojnom ponašanju kada je na jednom svečanom događanju htio sjesti pokraj nje i s tog mjesta istjerao njenu prijateljicu. ”To je bilo baš gnjusno.”, dodala je.

Čini se kako je rijetko tko imao lijepo iskustvo s Harveyjem, a broj optužbi svakako mu ne ide u prilog. Iako ih sve odbacuje, suđenje će pokazati hoće li Harvey odgovarati za sve što je učinio.

Foto: Getty Images