Kada govorimo o beachwear klasici, gotovo da i nema veće od dobro krojenog jednodijelnog kupaćeg kostima. Iako jednostavan u svojoj suštini, on doista može reći mnogo i odisati elegancijom baš poput bilo kojeg drugog odjevnog komada. Ovog ljeta volimo minimalističke, a efektne i nadasve elegantne jednodijelne badiće, pa vam donosimo izbor onih najboljih s high street scene!

Oysho

Da se i u high street trgovinama kriju modeli kupaćih kostima koji već na prvi pogled djeluju profinjeno, dokazuju nam aktualne kolekcije poznatih modnih brendova koje donose presjek onog najboljeg od mode za plažu ovog ljeta. Jedan od najvećih trendova koje guraju u prvi plan, a koji zapravo i ne bismo nazvali trendom, već vječnom klasikom, upravo su jednodijelni badići. Karakteriziraju ih vrlo pročišćeni krojevi, što znači da će u modi biti i danas i za nekoliko godina, a skoro svaki od njih ima neki mali twist u dizajnu koji ga ističe iz mase.

Oysho

Jednodijelni kupaći kostimi dominiraju aktualnom sezonom

Efektno dizajnirane naramenice, vrlo tanke ili vrlo debele, duboki izrezi na leđima, nabrani detalji, simetrija i asimetrija, kao i modeli na jedno rame, ono su što uvelike definira jednodijelne kupaće kostime za plažu u sezoni ljeto 2022. Volimo ih u klasičnim bojama kao što su crna, bijela ili crvena, no moramo priznati da ne možemo odoljeti ni njihovim vibrantnijim izdanjima, bilo da su u pitanju zelena, žuta ili ljubičasta. Svaki od kupaćih kostima koje vam donosimo u nastavku ima svoj faktor x, a već na prvu osvaja svojom neospornom elegancijom. Pronađite svog favorita i zavolite ga na mnogo dulje od jedne sezone!

Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Calzedonia
Yamamay
Yamamay
Yamamay
Yamamay
Yamamay
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho
Oysho

Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

Foto: Calzedonia, Yamamay, Oysho, Mango, H&M