A’MARIE predstavlja svoju novu samoodrživu kolekciju kupaćih kostima u kojoj ćete se osjećati opušteno, samopouzdano i jednostavno – lijepo.

Pravo ljeto je cijeli dan proveden na plaži koji nosi sa sobom i jednako dobar osjećaj bivanja u vlastitom tijelu. Opušten, samopouzdan, no opet razigran i pun pozitive. Kad sa zalaskom sunca smišljamo planove za noć koja tek stiže, a pouzdajemo se u savršeno dizajnirane komade koje smo ponijele sa sobom na godišnji odmor. Kolekcija ‘Romance Tropical’ kreirana je da ženama istovremeno pruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti, da bude njihov suputnik na svim prekrasnim destinacijama na koje se planiraju zaputiti ovog ljeta.

Amarie_Romance Tropical SS22 Amarie_Romance Tropical SS22 Amarie_Romance Tropical SS22

Kao predvodnica održive mode u Hrvatskoj, koja izbor materijala prilagođava najnovijim tehnologijama te podiže svijest o ekološkoj održivosti, A’MARIE ostaje vjerna visokokvalitetnoj samoodrživoj tkanini i predstavlja svoju novu, do sada najveću, kolekciju kupaćih kostima. U potpunosti proizvedenu od recikliranog materijala ECONYL®, kolekciju prati i činjenica da je proizvedena na ‘zero waste’ način, u suradnji s lokalnom tvrtkom koja koristi visokokvalitetne boje, uz minimalnu potrošnju vode i struje, kao i tinte.

Amarie_Romance Tropical SS22 Amarie_Romance Tropical SS22

”Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivni i strastveni proces. Uvijek se vodim intuicijom, a najvažnije mi je da je taj proces naposljetku savršeni krug – od izbora materijala, načina proizvodnje, vizualnog identiteta, ručne i precizne izrade, do ambalaže. Kupaći kostimi poseban su mi izazov jer se fokusiram na osjećaj, ali i da dobro pristaju svim tipovima žena te da su one u njima prvenstveno najljepše sebi.”

Amarie_Romance Tropical SS22

Inspirirana putovanjima i avanturama koje ona donose, Anamarija Brkić objedinila je ljetne boje, jedinstveni print i detalje zbog kojih ćete ove modele obožavati, ali i moći potpuno prilagoditi svom stilu. 

Amarie_Romance Tropical SS22

ECONYL® je materijal napravljen od recikliranih ribarskih mreža i najlonskog otpada. Otporan na oštećenja, nježan je i blag prema koži, ima UV zaštitu, a postupak njegovog recikliranja može se beskonačno ponavljati. Osim toga, svi kupaći kostimi pakirani su u čarobne biorazgradive vrećice od recikliranog materijala za višekratnu upotrebu.

Amarie_Romance Tropical SS22

Uživanja na pješčanoj plaži ili bazenu postaju još bolja u jedinstvenom i kreativnom printu nadahnutom tropskim vrtovima ili retro prugama koje dolaze u razigranim bojama. Kolekcija obuhvaća sve tonove ljeta koji će divno naglasiti vašu preplanulu put. Vječni krojevi poput minimalističkih jednodijelnih kostima Kasia, Capri, Menina, dolaze u varijantama printa, ali i jednobojnim opcijama te u klasičnoj crnoj boji. 

Amarie_Romance Tropical SS22

Bikini s trokutićima Tulum i s trakom Letizia, još jednom potvrđuju kako je dizajn s potpisom A’MARIE nosiv bez obzira na trendove i jedan od onih koji ćete još dugi niz godina poželjeti ubaciti u svoju putnu torbu. 

Amarie_Romance Tropical SS22 Amarie_Romance Tropical SS22

Svaki gornji model dolazi s umetnutim jastučićima koje možete ukloniti, a dvodijelni modeli prodaju se zasebno te na taj način imate priliku sami dizajnirati svoj idealni kupaći kostim.

Amarie_Romance Tropical SS22

fotografija: Senja Vild

model: Leslie Cordoba

šminka: Sonja Kvesić

kosa: Mijo Majhen

kreativno vodstvo: Anamarija Brkić & Martina Marinić Kadić

lokacija: San Canzian Village & Hotel

tekst: Tina Bačić