PALM 64, na zagrebačkoj adresi Palmotićeva 64a, je prostor kreativnog druženja i stvaranja u srcu grada iza kojeg stoje Dunja Sučić i Anita Kontrec, dvije kreativne duše, dizajnerica i umjetnica.

Otvoren još u rujnu ove godine, ovaj kreativni i dinamični prostor idealan je za održavanje likovnih radionica, izložbi i prezentacija, ostvarenja iz područja likovne umjetnosti, dizajna, književnosti i glazbe. I često ćete čuti o eventima na toj adresi te ste uvijek slobodni navratiti. Uz to, ovo je dom Marmelova showrooma odnosno dom divnih torbi i detalja koje izrađuje Dunja, o čemu smo vam pisali ovdje. Međunarodno prepoznata likovna umjetnica Anita Kontrec također prostor koristi kao showroom, a ove će im se subote, 19. prosinca, pridružiti i umjetnica Sabina Kolonić u sklopu Otvorenog ateljea.

“Što i kako Sabina radi čista je divnost – bez pretjerivanja. Imat ćete priliku doživjeti nanovo uređen Marmelov showroom i pogledati izložbu umjetničkog nakita Sabininog ateliera Anibas, a možda naći i naručiti super poklone za vama drage osobe ili pak za sebe”, poručile su ovim povodom.

Otvoreni atelje traje od 11 do 17 sati i odvija se prema svim epidemiološkim preporukama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Kolonic (@anibasatelier)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Kolonic (@anibasatelier)