Foto: Unsplash/Nemanja Trojković

Dok su mnogi veći festivali svoja ovogodišnja izdanja odgodili za 2021., jedan se mali glazbeni događaj na jugu Hrvatske ipak odlučio održati.

Budući da se od najave festivala početkom godine pa do ovog trenutka promijenilo više nego dovoljno scenarija za budućnost, nismo bili u mogućnosti objaviti vam što i kako će se događati sa našim “otokom gLAzbe”. Kako nikako nismo htjeli odustati od namjere da nam naš #otokgLAzbe svira i ove pandemijske godine, pripremili smo za vas malu i sLAtku varijantu koju ćemo realizirati u najavljenom terminu, ali u prilično izmijenjenom obliku. Održat ćemo “festival koji to zapravo nije” jer zbog nužno smanjenog kapaciteta neće biti organiziran festivalski kamp na nogometnom igralištu “OmLAdinac” te neće biti velik broj izvođača, ali ni posjetitelja, poručili su s Lastova povodom održavanja mnogima dragog festivala LAstovo otok glazbe. Ove godine zapišite datume 12. do 16. kolovoza 2020. za odlazak na jug.

Od nastupa očekujte beogradski bend Stray Dogg i zagrebački Mary May te redovite Dj večeri s D-Gree, a gostovat će i Kino Mediteran. Više informacija pratite putem FB eventa.